Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Georganiseerd zijn is een vaardigheid en niet zo zeer een karaktertrek. Iedereen kan zich deze vaardigheid aanleren, ieder in zijn eigen tempo.

Als je jezelf 'chaotisch' vindt, zul je eerst je eigen beelden en overtuigingen bij moeten stellen. Maar ook jij kan je werk structureren of een georganiseerde werkplek hebben en houden!

Nieuw gedrag leer je maar op één manier en dat is door het gewoon te doen en het vol te houden!
Feniks Organizing helpt je daarbij. 

 

Opgeruimd aan het werk-abonnement

Wanneer je zelf niet toekomt aan het bijhouden van je archief en werkplek dan kan Feniks Organizing 2, 3 of 4 keer per jaar langs bij je langs komen voor persoonlijke begeleiding. In ca 2,5 uur wordt je ondersteund bij het bijwerken van je administratie, archief etc. en kunnen je werkprocessen waar nodig aangescherpt worden.

Dit abonnement is alleen mogelijk in combinatie met een ‘Opgeruimd aan het werk’ traject door Feniks Organizing. Je kunt dit tijdens het traject of daarna aanvragen. Vanaf € 300,= per jaar (excl. BTW en reiskosten) ben je altijd op orde en heb je geen zorgen meer over bijvoorbeeld een incomplete administratie.

Telecoaching-abonnement

Het kan zijn dat je na ‘Blijf je werk de baas!’ of ‘Opgeruimd aan het werk’ nog behoefte hebt aan extra ondersteuning. Je kunt dan gebruik maken van telecoaching als steuntje in de rug of als klankbord.

Telecoaching bestaat uit vier gesprekken van circa 30 minuten via Skype (of de telefoon) met je werkplekcoach in een periode van vier maanden. In de gesprekken komt o.a. aan de orde waar je (nog) tegenaan loopt en hoe je dat zou kunnen aanpakken.

Blijf je werk de baas-abonnement

Wil je liever één op één vervolggesprekken om de vinger aan de pols te houden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je hebt dan in een half jaar tijd 3 gesprekken met je werkplekcoach waarin je wordt ondersteunt bij het vasthouden van je nieuwe manier van werken.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met Feniks Organizing.