Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Wil je meer grip op je werk hebben, vindt je het lastig om zelf een haalbare werkplanning te maken?
Wil je meer zicht op je taken hebben en weten wat je vandaag te doen staat?
Wil je ook tijd hebben voor jezelf, je gezin en wil je niet meer het gevoel hebben dat je continue 'moet' werken?

Stel je voor dat je aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat in plaats van met het gevoel dat je wel druk bent geweest maar te weinig hebt gedaan? En dat je dan ook nog tijd en energie hebt voor je gezin, jezelf en je vrienden.

Het Feniks 'Blijf je werk de baas!'-programma biedt je handvatten om weer de regie over je werk te krijgen en een betere balans tussen werk en privé te vinden. Je krijgt meer ruimte in je agenda voor belangrijke taken, de waan van de dag heeft minder invloed op je werkdag én je krijgt een betere balans tussen je werk en je privéleven.

Er zijn drie varianten. Hoe uitgebreider het programma hoe meer begeleiding je krijgt.

Blijf je werk de baas! inspiratiegesprek

Wil je vooral een steuntje in de rug, dan is dit iets voor jou! Je hebt een inspirerend gesprek van 2 uur met je werkplekcoach op je werkplek. Daarin bespreken jullie waar je tegen aan loopt in je werk en hoe je het graag zou willen. Vervolgens bekijken jullie hoe jij dat zou kunnen realiseren. Je krijgt praktische tips waar je zelf direct mee aan de slag kan.

Blijf je werk de baas! tele-coaching

Wil je meer begeleiding om slimmer met tijd, taken en ruimte om te gaan dan is telecoaching handig. Ook hier starten we met een eerste, uitgebreid gesprek bij jou op je werkplek. In dit gesprek maak je, samen met de werkplekcoach, een persoonlijk actieplan. Daarna heb je in een periode van 3 maanden 4 keer een gesprek van maximaal 30 minuten via Skype of de telefoon over de voortgang. Tussentijds maak je opdrachten en natuurlijk krijg je veel handige tips.

Blijf je werk de baas! Plus

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding dan kunt je ook kiezen voor het plus-programma. Dit bestaat uit 4 gesprekken bij jou op kantoor met je werkplekcoach. In het eerste gesprek maak je een persoonlijk actieplan waar je vervolgens mee aan de slag gaat. Tijdens de vervolggesprekken bespreken we hoe het gaat, waar je nog tegen aan loopt en wat er beter zou kunnen. Tussendoor krijg je opdrachten. Ook dit traject duurt circa 3 maanden zodat je de tijd hebt om je een andere manier van werken aan te leren.

Het is ook mogelijk om na afloop nog extra telecoaching en/of gesprekken bij te boeken of om het programma te combineren met 'Opgeruimd aan het werk'.

Meer weten?

Kijk onder tarieven en voorwaarden voor meer informatie.

Spreekt dit programma je aan, wil je weten welke variant het beste bij jou past of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Feniks Organizing.