Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

De manier waarop we werken verandert. Ontwikkelingen als flexibel werken zorgen ervoor dat we tijd- en plaats ongebonden kunnen werken. Dat kantoren ontmoetingsplekken worden in plaats van werkplekken.

Veel bedrijven stappen tegenwoordig over op (een vorm van) tijd- en plaats ongebonden werken. Dit heeft gevolgen voor de manier van leidinggeven en de aansturing van medewerkers.

Succesfactor

Medewerkers krijgen meer eigen verantwoordelijkheid voor hun resultaat. Dit vergt verandering van de bedrijfscultuur, de manier van werken én het gedrag van mensen. De factor mens is dan ook van doorslaggevend belang voor het succes.

Voor veel leidinggevenden is het lastig om S.M.A.R.T. afspraken met hun medewerkers te maken en er op te vertrouwen dat het werk wordt uitgevoerd zonder dat ze direct zicht hebben op hun medewerkers. Ze kunnen niet op aanwezigheid of tijd sturen, medewerkers worden immers geacht zelfstandig hun werk te doen.

Balans

Voor veel medewerkers  is het lastig om een goede balans tussen werk en privé in stand te houden. De grenzen tussen werk en privé vervagen. Het werk dringt steeds verder het privéleven in. Mail en telefoon staan altijd aan en het is verleidelijk om ’s avonds of in het weekend nog even een stuk te schrijven, presentatie voor te bereiden of de mail te beantwoorden.
Wie zijn grenzen niet goed bewaakt of te weinig prioriteiten stelt, kan te maken krijgen met een (te) hoge werkdruk. Uiteindelijk kan dat leiden tot te hoge werkdruk en zelfs tot ziekteverzuim.

Draagvlak

Feniks Organizing biedt advies, presentaties, workshops, trainingen en cleandesk-trajecten op het gebied van draagvlakvergroting, ‘huis’- en gedragsregels, de gedragsverandering, praktische vaardigheden voor leidinggevenden en medewerkers. 
Daarnaast kunnen we, waar nodig, ook leidinggevenden en medewerkers individueel begeleiden.

Feniks Organizing kan ook de interne communicatie voor u voorbereiden en uitvoeren.

Meer weten?

Wilt u weten wat Feniks Organizing u kan bieden  bij de invoering van een andere manier van werken in uw organisatie? Neemt u vrijblijvend contact met ons op.