Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

In de training Regisseer je eigen werkweek leer je hoe je meer rust en balans kan brengen in je werk.
Een goede balans in je werk zorgt ervoor dat je meer tijd en ruimte hebt voor je werk én je privéleven.

Hoe zorg je dat je weer grip op je agenda krijgt en ook aan je belangrijke maar minder urgente taken toekomt?
Hoe vind je een goede balans? Hoe ga je om met de hoeveelheid informatie, e-mail die je dagelijks krijgt?
Hoe verhoog je je productiviteit en concentratie? En hoe vind je ook nog tijd en rust om na te denken over nieuwe ontwikkelingen, plannen, enzovoort? 

Opzet

In de training kijken we naar je doelen en hoe je die kunt verwezenlijken door goed en realistisch te plannen. Je achterhaalt je belangrijkste valkuilen bij het plannen en hoe je die kan ombuigen naar methodes die wel voor je werken.
Je leert simpele maar krachtige methoden om productiever, gestructureerder en eenvoudiger te werken. Je wordt weer de baas over je agenda en werkplanning! 

 

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die drukbezet is en meer grip op zijn of haar werk wil hebben. Zoals bijvoorbeeld directieleden, leidinggevenden, kenniswerkers en solo-ondernemers.

Aan de training doen maximaal 8 mensen mee. Op die manier is er voor iedereen voldoende tijd en aandacht om zo optimaal mogelijk rendement te hebben van de training.

 

Praktisch

De training duurt 1 dag en is alleen als in-company training te boeken. Heeft je bedrijf interesse in deze training als in-companytraining, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.