Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

In de training Slim werken met Outlook leer je hoe je sneller je mail kunt verwerken, elke dag een lege in-box hebt, je werk kan plannen, agenda kan beheren, afspraken kan (laten) maken en je takenlijst kan beheren.

Veel mensen die werken met MS Outlook gebruiken maar een fractie van de mogelijkheden van dit programma. Behalve een programma om te mailen is het ook een handige planningstool. Het beschikt over veel extra mogelijkheden en instellingen om je werk goed te plannen en te organiseren. Daardoor bespaar je al snel een half uur per dag. Dat is toch al gauw bijna 3 weken per jaar!

We laten je zien welke mogelijkheden Outlook biedt. Je krijgt handige tips om sneller en met meer plezier je mail te verwerken en werk te plannen.

De training is gebaseerd op Outlook 2013. Neem je laptop mee naar de workshop. Tijdens de training kun je namelijk zelf direct aan de slag om Outlook te organiseren en het geleerde in de praktijk te brengen.

 

Voor wie?

De training is geschikt voor iedereen die meer uit Outlook wil halen. Aan de workshop doen maximaal 10 mensen mee.

Praktisch

De training duurt 1 dag en is ook als in-company training te boeken. Heeft je bedrijf interesse in deze training als in-companytraining, neem dan contact op over de mogelijkheden.