Klanten

Een greep uit het klantenbestand: 

Rabobank Alblasserwaard Noord Oost

Tredion Automatisering

Hardenbol & Partners

Holland Project Plant

Gemeente Zederik

Gemeente Vijfheerenlanden

Change of Address

Trijs & Partners

Floww Company

Matching Colours

Tégètél

Milieudienst Noordwest Utrecht

Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Contactgegevens

Contact

Feniks Communicatie
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

"Kicky Daoud heeft voor ons team een succesvolle training 'Slimmer Werken' verzorgd. Het waren zeer geslaagde bijeenkomsten, mede dankzij haar op maat gemaakte programma. Een uitdaging aangezien het gaat om een team van 9 medewerkers op 4 locaties, maar desondanks was het programma tot ieders tevredenheid. Kicky's geduldige en respectvolle aanpak en haar expertise hebben ons weer op de goede weg geholpen. Het Betere Werken levert rust en ruimte op je werkplek en in je hoofd."


"Ik heb bij Kicky de training Regisseer je eigen werkweek gevolgd. Kicky is heel duidelijk in haar uitleg. De structuur van de workshop is goed opgebouwd. Er worden praktische oefeningen gegeven. Veel informatie over naslagwerken. Je krijgt voldoende tips en tools om mee te werken. Het heeft mij geholpen om mijn tijd effectiever te gebruiken."


Kicky is een echte professional. Ze combineert een aantal kwaliteiten die een synergetisch effect hebben op de projecten waar ze voor gevraagd wordt. De combinatie van kennis, ervaring en passie op het gebied van time-management, organisatorische vaardigheden en communicatie zijn een winnende combinatie voor een brede reeks van bedrijven. Van kleine, startende tot grote (overheids)organisaties. En bovendien: het is erg plezierig om met haar samen te werken.


"Kicky is een prettige samenwerkingspartner. Wij hebben haar gevraagd om ons te ondersteunen in het communicatieproces. Kicky heeft ons met de Quickscan een aantal verbeteringspunten gegeven, welke wij ook hebben doorgevoerd. Ze heeft een rustige persoonlijkheid en neemt echt de tijd voor je."


"Toen mijn werkplek door alle stapels nog ongeveer de grootte van mijn toetsenbord had, besloot ik om Feniks Organizing in te schakelen. Samen hebben we mijn werkplek opgeschoond. Het is prettig om met iemand anders aan het werk te gaan; samen blijf je doorgaan! Door de handige tips van Kicky is er nu weer overzicht en kan ik het veel makkelijker bijhouden zodat het nu nog steeds netjes is. Een opgeruimde werkplek werkt veel prettiger; ongemerkt heb je toch last van al die spullen om je heen."


Kicky heeft bij de 2 opdrachten die ze voor ons vervuld heeft uitstekend werk geleverd. Zij analyseert snel en grondig de situatie, geeft advies over een plan van aanpak en geeft leiding en invulling aan de uitvoering. Zij is goed geoutilleerd voor het organizing werk. De manier waarop zij dat doet is bijzonder voortvarend en ook prettig en zonder oordelen. Zij werkt vanuit stimulans en begrip en is zeer oplossings- en resultaatgericht. Kortom: het was een voorrecht om met Kicky te mogen werken! Nu is het aan mij om de nieuwe systemen werkend te houden en ook daar heeft ze diverse tips voor gegeven. Kortom: Kicky is een topper!


Kicky Daoud heeft mij zeer effectief geholpen in de strijd tegen de chaos op mijn werkplek. Zij heeft mij een systeem 'op-maat' aangereikt, waardoor ik lopende zaken op kan bergen zonder het uit mijn actielijst te laten verdwijnen. Behalve ruimte op mijn bureau, heb ik nu ook weer ruimte in mijn hoofd en veel extra energie. Kicky gaat zeer effectief met haar tijd om en kijkt niet op haar horloge als de klus nog niet geklaard is. Een dag(deel) met Kicky werpt zijn vruchten af. Ik kan haar van harte aanbevelen!


Kicky heeft mij als startende ondernemer geassisteerd in het aanbrengen van structuur op mijn werkplek waardoor ik efficiënter met mijn kostbare tijd heb leren om te gaan. Dit is zo goed bevallen dat ik een abonnement heb genomen op haar diensten en iedere keer al uitkijk naar de vervolgsessie. Op professionele wijze en met veel humor weet ze de vinger op menig zere plek te leggen waar het om opruimen en organizen gaat.


"In dit digitale tijdperk vergat ik dat mijn werkplek uit meer dan alleen een PC bestond. Na een tijd kwam ik bedrogen uit; mijn werkplek kreeg meer en meer het uiterlijk van een opslagplaats.
Het overzicht kwijt en niet meer weten wat te doen, heb ik Feniks Organizing ingehuurd. Kicky Daoud heeft het probleem snel en adequaat aangepakt: hoe komt het, wat nu te doen, en wat in de toekomst te doen. Samen zijn we daadkrachtig aan de slag gegaan. Nu weet ik hoe ik mijn zaken op orde kan houden. Dankzij Feniks Organizing hou ik tijd over!"


"Zelf lukte het me niet om mijn bureau op te ruimen. Ik vind het lastig om te besluiten wat ik wel en niet moet bewaren en bewaarde alles. Ik zag er ook tegenop omdat het zoveel was. Dankzij de hulp van Kicky Daoud lukte het wel om keuzes te maken en mijn bureau op te ruimen. Daarna voelde ik me erg opgelucht."