Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Feniks Organizing biedt zowel praktische als intensieve trainingen op het gebied van timemanagement en effectiever werken.

Ook biedt Feniks trainingen voor verandertrajecten zoals bij het invoeren van Flexibel werken of Flexwerken.

Een greep uit ons aanbod vindt u op deze pagina in de linkerkolom. Klik op één van de onderwerpen voor meer informatie over de betreffende training.  

Deze trainingen worden zowel als open inschrijving als in-company aangeboden. Onze aanpak onderscheidt zich door de mogelijkheid van individuele begeleiding na het volgen van een training of workshop, zodat die daadwerkelijk bijdraagt aan een effectievere manier van werken.

Maatwerk

Het is ook mogelijk om een training of workshop op maat te laten maken voor uw bedrijf of team. De training wordt dan aangepast aan uw wensen en situatie. Na een gesprek ontvangt u een voorstel voor de opzet en inhoud van de training. Neem contact op met Feniks Organizing voor meer informatie over de mogelijkheden.

Presentaties

Ook voor presentaties of voor een miniworkshop rondom effectiever werken, timemanagement en communicatie kunt u bij Feniks Organizing terrecht.

Hou onze website in de gaten voor actuele data of neem vrijblijvend contact op dan informeren wij u over het aanbod en de data.