Contactgegevens

Feniks Organizing
Blauwkapel 70
4208 BR Gorinchem

Telefoon:
06-38306749

Mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK:
30235485

BTW:
NL001564828851

Heeft u het gevoel dat uw medewerkers het heel druk hebben, maar vooral met de waan van de dag bezig zijn in plaats van met hun kerntaken?

Heeft u het gevoel dat uw medewerkers te veel tijd besteden aan het zoeken van dosiers, documenten, bestanden?

Of heeft u het gevoel dat prioriteiten niet goed gekozen worden, taken worden vergeten, mensen vaak slecht voorbereid, of te laat op een afspraak of overleg komen?

Dit gevoel is heel vaak gegrond en het komt vaker voor dan u denkt. Aan al deze zaken is door middel van trainingen en workshops veel te doen.

Feniks Organizing biedt zowel praktische workshops als intensieve trainingen die uw medewerkers helpen om meer uit hun werk te halen en effectiever te werken. Deze trainingen worden zowel als open inschrijving als in-companytraining aangeboden.

Trainingen

Slimmer werken
In de training Slimmer Werken leren deelnemers een effectieve werkmethode. Kernbegrippen zijn: keuzes maken, met aandacht werken, vooruitkijken, organiseren en structureren, plannen en zelfreflectie. Het is een incompanytraining op maat waarbij men leert door te doen. De kracht van de trainingen is de combinatie van groepsbijeenkomsten aangevuld met meerdere keren individuele coaching op de eigen werkplek. Op deze manier bieden we maatwerk en brengt de medewerker het geleerde meteen in praktijk!

Regisseer je eigen werkweek
Regisseer je eigen Werkweek! is een 1-daagse training die mensen helpt om slimmer met hun tijd, taken en energie om te gaan.
In deze training leren de deelnemers hoe ze meer rust en balans kunnen brengen in hun werk. Een goede balans in het werk zorgt ervoor dat ze meer tijd en ruimte hebben voor zowel werk als privé. Ze leren hoe ze weer grip krijgen op hun eigen agenda, hoe ze om kunnen gaan met de hoeveelheid informatie die ze dagelijks te verwerken krijgen. Het resultaat is een hogere productiviteit en betere concentratie.

Slim werken met Outlook
De 1-daagse training Slim werken met Outlook laat zien dat slim gebruik van dit programma er voor zorgt dat u of uw medewerkers tijd en taken beter kunnen managen. Veel mensen gebruiken nog geen 25% van de mogelijkheden van dit programma. Slim gebruik van de mogelijkheden neemt veel werk uit handen, geeft overzicht en rust.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen voor een training of workshop rondom effectiever of slimmer werken? Dan kunt u ook kiezen voor een combinatie van bovengenoemde trainingen of maatwerk! Kiest u voor maatwerk dan maakt Feniks Organizing in overleg met u een training of workshop op maat, aangepast aan uw wensen, bedrijfscultuur en situatie.

Presentaties

U kunt Kicky Daoud ook boeken voor een presentatie of inspirerende miniworkshop over effectiever werken, timemanagement of de Balans tussen werk en privé.
Leuk, én vooral leerzaam voor bijvoorbeeld een congres, bijeenkomst of een thema- of motivatiedag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze trainingen?
U vindt meer informatie onder de menuknop Trainingen. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met Feniks Organizing voor meer informatie.